Vandaag10:00-20:00
Alle openingstijden

Welkom op de website van Cafe, Restaurant & speeltuinen Morskieft.

Cafe, Restaurant & Speeltuinen Morskieft is het ideale adres voor een dagje uit, een kinderfeestje, en bedrijfs- en familiefeestjes. Doordat Morskieft is voorzien van een binnenspeeltuin is het mogelijk om zelfs tijdens regen of winter bij ons je verjaardagsfeestje te vieren of gewoon met het gezin een dagje weg te gaan.

De speeltuin binnen en buiten zijn voorzien van schommels, wipwappen, draaimolens, klimtoestellen, glijbanen, springkussen, trampolines, familieschommels en nog veel meer speelplezier. De binnenspeeltuin is voorzien van speciaal zand zodat uw kinderen een veilige ondergrond hebben om op te spelen en zich zowel in het zand kunnen vermaken.

Dus weer of geen weer, zomer of winter, bij ons kunnen uw kinderen altijd terecht voor volop speelplezier. Tevens beschikken wij over een ruim binnen en buiten terras en in ons restaurant kunt u gebruik maken van onze uitstekende keuken.

Tot ziens bij Cafe, Restaurant & Speeltuinen Morskieft.

RESERVEREN

Voor de Blacklight Midgetgolf geldt dat er om de 20 minuten gestart kan worden.

Bij het reserveren geeft u aan of u en/of uw gezin gezond zijn. Houd altijd 1,5 meter afstand van onze medewerkers en de andere bezoekers.

* Houd u tijdens uw bezoek aan de regels van het RIVM.

Voor de escaperooms geldt dat alleen de kinderescaperooms geopend zijn. Om het uur is een kamer te reserveren. Tussendoor wordt de kamer dan schoongemaakt voor de volgende groep.

Bij het reserveren geeft u aan of u en/of uw gezin gezond zijn. Houd altijd 1,5 meter afstand van onze medewerkers en de andere bezoekers.

* Houd u tijdens uw bezoek aan de regels van het RIVM.

- RESERVEREN SPEELTUIN -

Wat leuk dat jullie onze speeltuin willen bezoeken. Door de corona maatregelen moet er vooraf geserveerd worden.

Hier kunt een reservering doen:

1. Kies de gewenste datum en het aantal personen

2. Klik op “Boek nu!”

3. Vul uw gegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden.

4. Bevestig dat u gezond bent.

5. Klik op “Bevestig en naar betalen”.

Wij zien jullie graag terug bij ons in de speeltuin.

xxx videos